Što radim

Među tvrtkama za koje sam radio nalaze se vodeći telekomi, banke i druge financijske institucije, osiguranja, hotelske kuće, najbolja piva, gamerski studiji, startupi. Napisao sam i dvije knjige o digitalnim platformama: o blog sceni u Hrvatskoj, Blogosfera i sve ostalo (2006.) i o digitalnom marketingu, Pobijedite internet (2014.).

Kreativna rješenja za sve platforme

Kada kažem “sve platforme” ne mislim naravno samo na digitalne, već i na one offline. Danas su kampanje na svim kanalima, pa su i moja kreativna rješenja prilagođena tome. Kao digitalni kreativac sudjelovao sam na velikom broju pitcheva i smišljao puno ideja za različite klijente.

Konzalting

Uvijek je lakše kad dođe netko iz vana jer vidi jasnije koji su problemi, na primjer, u vašem digitalnom nastupu. Ta sam osoba ponekad upravo ja. Osim što uočavam probleme, dajem i konkretna rješenja za njih. I govorim vam onako kako je, bez imalo uljepšavanja.

Digitalne strategije

U posljednjih dvadesetak godina sigurno sam napisao ili sudjelovao u pisanju barem sto digitalnih strategija. Njih volim raditi temeljito i uvijek sam o njima razmišljao kao vodiču kojim će se moći služiti bilo tko. Zato dolaze s detaljnim uputstvima, primjerima i vrlo jasnim ciljevima, odnosno načinima kako se do njih dolazi.

Copywriting

Iako mi nikada nije bio primarni posao, danas ovo radim gotovo svakodnevno.  Jer je takva i komunikacija s vašim korisnicima – svakodnevna. I događa se na puno različitih platformi, koje često zahtjevaju drugačiji jezik.

Content marketing

Moja omiljena digitalna disciplina je content marketing. Veliki sam pobornik originalnog sadržaja i već sam puno puta vidio kako donosi fantastične rezultate. Možda ga volim jer često nije brzo rješenje već dugotrajna strategija, koja traži puno truda, rada i promišljanja.

Društvene mreže

I društvene mreže, kažem ja, moraju imati originalan sadržaj i dodajem kako je bolje jedna kvalitetna objava tjedno nego pet prosječnih. No to su nekad samo želje, a praksa ovisi o stanju na terenu. Dobra stvar je što znam što radi, a ako ne znam jasno mi je kako ću to otkriti.

Izrada Web stranica

Izrada web stranica moja je stara ljubav jer sam prve web stranice radio još negdje oko 1997. godine. Vjerujem u dobro planiranje i veliki sam zaljubljenik u UX. Pametno korisničko iskustvo i sadržaj, najvažniji su za vašu novu web stranicu. Ja vam mogu pomoći osmisliti i jedno i drugo, dovest projekt od početka do kraja.

Želite li raditi sa mnom?
Javite se.

Contact me